Binnenzonwering

Zonwering producten voor binnen

Zon-Comfort heeft een compleet en uitgebreid assortiment gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en shutters. Naast eigen productie vindt u bij Zon-Comfort het complete assortiment van Somfy, Bandalux en Verosol.

rolgordijnen op maat gemaakt, snelle levering, den Haag, zonwering, Zon-Comfort
Duo rolgordijn, den Haag zonwering, op maat gemaakt en snelle levering Ook topmerken.

Rolgordijnen

Met of zonder cassette, strak en modern of juist klassiek met een volant. Een rolgordijn past in elk interieur. Naast eigen productie met super snelle levertijden vindt u bij Zon-Comfort een uitgebreide collectie topmerken en speciale rolgordijnen.

Duo rolgordijnen

Spelen met het daglicht, privacy of doorzicht. De twee lagen stoffen, met stroken transparant en stroken niet-transparant hangen achter elkaar. Door het verschuiven van de stof, speelt u met het daglicht. Eigen productie, topmerken en veel specials.

plissé en duette gordijnen, den Haag zonwering, Luxaflex, Sunway, Verosol, Bandalux, Velux en ABZ
Vouwgordijn, binnenzonwering, zonwering den Haag

Plisse & duette gordijnen

Plissé gordijnen en duette gordijnen, vouwen op en kunnen voor vele ramen worden toegepast, verkrijgbaar in verduisterend, lichtdoorlatend en transparant. Ook verkrijgbaar met extra zonwerende en isolerende stoffen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen voor een klassiek en een modern interieur. De keuze van de stoffen is enorm en voor elk soort interieur is er een stof beschikbaar.

Houten jaloezie op maat gemaakt den Haag, inbouw in plafond, design, elektrisch
Shutters raamdecoratie op maat gemaakt, den Haag. door Zonwering den Haag

Houten jaloezieën

Hout geefteen sfeervolle uitstraling. De houten jaloezieen van Zon-Comfort zijn in verschillende luxe uitvoeringen verkrijgbaar. Prachtige kleuren in verschillende lak afwerkingen. Wilt u elektrisch aangedreven houten jaloezieen of extra grote afmetingen? Ook daar kunt u voor terecht bij Zon-Comfort, uit den Haag.

shutters

De sfeermakers van uw woning, welke volledig op maat zijn aangepast aan de woning, uw wensen, de kozijnen, schakelen deze perfect passen in uw interieur. Shutters are a investment for vele years.

Meer info

Horizontale jaloezieen op maat gemaakt, den Haag, den Haag zonwering
verticale jaloezieën, zonwering den Haag

Horizontale jaloezieën

Mooi klassiek of trendy een horizontale jaloezie is verkrijgbaar in veel verschillende materialen en lamel breedten. In aluminium prachtige kleuren en tinten. Wist u dat er ook lederen jaloezieën zijn?

Verticale jaloezieën

Lamelgordijn of verticale jaloezieën functioneren als binnenzonwering en als gordijnen. Functioneel en in vele prachtige materialen verkrijgbaar.

Gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, op maat gemaakt den Haag, den Haag zonwering door Zon-Comfort
Paneel gordijnen op maat gemaakt, raamdecoratie zonwering den Haag

Gordijnen

Een vitragegordijn of eenluxe overgordijn. Gordijnen van Zon-Comfort worden gemeten en thuis geadviseerd. Een mooie afgestemde collectie van alle soorten stoffen van bekende en onbekende merken geven u een pallet aan keuzen.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen bieden veel flexibiliteit. Door de stof en aantal sporen van de ophangrails te varieren ontstaat er een grote keuze. Zon-Comfort, veel verschillende stofsoorten geschikt voor kantoren en woonhuizen.

binnenzonwering, projectzonwering den Haag,

Bijzondere ramen

Raamdecoratie en binnenzonwering voor bijzondere ramen is een specialisatie van het team van Zon-Comfort. Ronde, schuine, grote of juist hele kleine ramen. Stel gerust uw vraag.

Binnenzonwering zakelijk

De eisen die gesteldt worden aan binnenzonwering op kantoren zijn anders dan de eisen bij woningen. Zo is brandvertragend, daglicht regelend vaker een belangrijk item op rekening mee te houden. Zon-Comfort heeft veel ervaring met binnenzonwering voor de zakelijke markt.

Inspiratie binnenzonwering

Inspiratie raamdecoratie