Woonzorg Nederland

Zonwering voor Woonzorg Nederland

In 1979 leverde Raymond Sneek als leerling monteur van Zonwering Westland de eerste 387 Harosol uitvalschermen bij Woonzorg Nederland. Vele jaren later was Raymond als betrokken bij de landelijke service voor Woonzorg via de mede door Raymond opgerichte organisatie Ambiance-Zonwering. Sinds 2017 is het team van Zon-Comfort direct actief voor Woonzorg met de dagelijkse service en reparatie werkzaamheden aan de buitenzonwering.

Team Zon-Comfort en Woonzorg

De afgelopen jaren zijn we actief betrokken geweest bij het onderhoud, nieuw leveren en repareren van de buitenzonwering van Woonzorg complexen. Eerst vanuit ZW projecten, later met de professioneel tak van Ambiance Zonwering en nu vanuit Zon-Comfort. De specifieke wensen van de projectleiders en locatie managers, in relatie tot de bewoners van Woonzorg complexen hebben onze medewerkers geleerd om te gaan met de bewoners en goede sluitende afspraken te maken en na te komen.

Harosol uitvalzonwering

Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, windvast en gemakkelijk te onderhoud, service te verlenen. Dat zijn de basis elementen die gesteld worden aan de buitenzonwering voor de complexen van woonzorg. Gebleken is dat Harosol uitvalzonwering een lange levensduur heeft van ruim boven de 25 jaar.

Uitvalzonwering, Harosol, Zon-Comfort, den Haag