Team Zon-Comfort

De adviseurs en specialisten van Team Zon-Comfort hebben veel ervaring opgedaan bij gerenommeerde zonwering bedrijven. De 3e generatie zonwering specialisten hebben hun roots sinds 1872 uit de zonwering en zeilmakerij branche.

Ervaring met gerenommeerde merken

Referenties waar de specialisten en adviseurs van ons team aan hebben gewerkt als specialist of adviseur. Deze referenties zijn willekeurig van woonhuizen, scholen, universiteiten, musea, bedrijfsgebouwen uitgekozen.Het team heeft veel ervaring en kennis van alle soorten zonwering van bekende merken, waarmee grote en bijzondere projecten zijn gerealiseerd. Deze werken zijn gerealiseerd voor o.a. Luxaflex, Sun-way, Verosol, Silent Gliss, Bandalux, Renson, Griesser, Harosol, Huppe, Roma, Weinor. Bijzonder werken zijn o.a. Ministerie van Buitenlandse zaken, Ministerie van Sociale zaken, Shell Rijswijk, Provinciehuis Leuven, Haags Gemeente Museum, Headquarter MTV Amsterdam, Redbull Amsterdam en van Doorne Lawyers Amsterdam.

Links naar referenties

De links geven u meer inzicht in de werken die gerealiseerd zijn door de adviseurs of specialisten. Klik op de link voor meer informatie over het project.

  • Gemeente Museum den Haag

    Bij de renovatie van het gemeente museum heeft adviseur Raymond Sneek de rolluiken, binnenzonwering, serrezonwering en buitenzonwering gedaan.

  • Bezuidenhoutseweg 179

    Arjan Verduijn, adviseur bij Zon-Comfort heeft de gevel geheel gerenoveerd, tevens een meerjaren onderhoudsprogramma gerealiseerd. 

  • Terrasoverkapping Little V Den Haag

    In 2018 heeft Zon-Comfort het terras bij Little V op het Rabbijn Maarsenplein in het centrum van Den Haag ontworpen en gerealiseerd.