Rolluiken

Meer dan zonwering & veiligheid

Rolluiken doen meer dan de zon weren. Geluidisolatie, privacy bescherming, isolatie bij koude en inbraakvertraging. Een rolluik is niet meer geen grote bak aan de buitenzijde, Zon-Comfort levert een uitgekiende collectie inbouw rolluiken en rolluiken in alle RAL kleuren, die prima combineren met de buitenzijde van uw woning.

Inbouw rolluik, rolluiken den Haag in alle mogelijke kleuren leverbaar
Rolluik den Haag, rolluiken in kleur van de gevel afgestemd.

Rolluiken zijn meer dan zonwering, ze beschermen tegen warmte en kou, beschermen tegen inbraak, insecten en ongedierte. Lekker uitslapen, een rolluik maakt de slaapkamer ook duister.

rolluik voor woonhuis den Haag,Rijswijk, Delft, Voorburg, Leiden, Wassenaar
Beveiligingsrolluik, den Haag, Leiden, Delft, Voorburg

Rolluiken voor woonhuizen

Uw woning voorzien van rolluiken kan door Zon-Comfort op verschillende wijze worden gerealiseerd. Zo kunnen de kasten op de gevel geplaatst worden, op de kozijnen of in de muur weggewerkt. De met zorg samengestelde collectie rolluiken van de merken Heroal (origineel), WAREMA en Griesser staan borg voor een collectie hoogwaardige rolluiken.

Opbouw rolluiken:

Opbouw rolluiken kunnen met vierkante, afgeschuinde of afgeronde kast geleverd worden, heeft u graag een screen of een hor in uw opbouw rolluik verwerkt dan realiseren we dat voor u.

Inbouw rolluiken:

Hoe mooi is het als de kast van het rolluik, geheel in de muur is opgenomen. De collectie van Zon-Comfort biedt meerdere opties voor inbouw rolluiken.

Rolluiken voor winkels

Uw mooie winkel beveiligen tegen inbraak, een gemakkelijke doorgang, welke met een druk op de knop kan worden geopend of gesloten. De collectie winkel rolluiken van Zon-Comfort biedt u veel verschillende soorten winkel rolluiken. Van geheel transparant, tot luxe metalen schakels.

Besturing:

Een goede besturing, waarbij uw personeel zonder problemen de rolluiken kan bediening is noodzakelijk op winkel rolluiken. Veilig en betrouwbaar. Zon-Comfort werkt met Somfy, Elero en WAREMA besturingen.

Service & Onderhoud:

Een goede service en jaarlijks onderhoud is belangrijk bij winkel rolluiken. De adviseurs van Zon-Comfort vertellen u graag meer over de mogelijkheden.