Portfolio Categories: Show All

Hotel Loosdrecht

Buitenzonwering waarbij warmte wordt buiten gehouden en uitzicht en sfeer behouden blijft. Zon-Comfort uit den Haag, leverde uitval zonneschermen aan Fletcher Hotel Loosdrecht. De sfeervolle maritieme kleuren van het Fletcher Hotel in Loosdrecht zijn doorgetrokken in de uitval zonneschermen. Donkerblauw doek in witte zonwering frames.

Hotel Maassluis

Hotel Maassluis, uit Maassluis is voorzien van gordijnen, vitrage gordijnen, rol- en vouwgordijnen door Zon-Comfort uit Den Haag. De gordijnen komen uit eigen atelier en kunnen snel worden geproduceerd. Luxe kwaliteiten.

Markies The Garage 39

Markies met reclame tekst voor barbiershop the Garage 39 in Rotterdam. De aluminium markies is stabiel, uitgevoerd met Dickson Constant doek in de kleur zwart. Het logo is in wit op de markies gedrukt.

Van Daalen optiek

Van Daalen optiek, mooie design winkel in het centrum van Naaldwijk, voorzien van houten jaloezieen, binnenzonwering en buitenzonwering type screen

Terras Little V

Horeca terras met unieke sfeer in het centrum van den Haag. Little V, het bekende Vietnamese restaurant heeft het terras op het Rabbijn Maarsenplein voorzien van een unieke sfeer. Het textiele dak, maakt het mogelijk om het gehele jaar buiten te genieten van de Vietnamese sfeer.

Vopak Chemieweg

Het nieuwe moderne kantoor van VOPAK in Rotterdam Botlek is voorzien door Zon-Comfort van windvaste screens. De screens zijn in kleur afgestemd op de luxe aluminium kozijnen. Indien de doeken omhoog zijn, vallen de geleiders en de kast van de screens weg, omdat deze in exact dezelfde kleur als de kozijnen zijn. Windvaste screens zijn stabiel en zorgen voor goed daglicht op de computer werkplekken.

School de Kikker

School de Kikker in Amsterdam Osdorp. Brede school hout skeletbouw met uitval zonwering type Harosol.

Woonhuis Hoofddorp

17 stuks houten jaloezieën, donker grijze houten jaloezieën in nieuwbouw Nassaupark te Hoofddorp. Prachtige woning met zwarte houten jaloezieën door de gehele woning.

Woonhuis Schiedam

Houten jaloezieën woonhuis Schiedam. Witte houten jaloezieën.

Kantoor Medsen apotheken

Screen buitenzonwering en daglichtregulerende rolgordijnen voor kantoor Medsen in Breda