Pergola zonwering

Pergola zonwering, terrasoverkapping, textiel, beweegbaar, den Haag

Flexibele, waterdichte, windvaste terrasoverkappingen, buitenzonwering op palen welke een groot terras gemakkelijk kunnen overkappen. Het doek rolt automatisch op en af, zodat u flexibel op uw terras kan bepalen of u uit de zon, uit de regen beschermt zit of niet.

Pergola zonwering, textiele overkapping flexibel bedienbaar den Haag
Pergola zonwering, terrasoverkapping met oprolbaar doek, Den Haag, Rijswijk, Delft, Leiden

Pergola standaard

Een standaard pergola zonwering heeft geleiders met koord geleiding waarbij het doek niet in de geleiders sluit en hierdoor minder windvast is. In standaard pergola zonwering zijn verschillende merken en kwaliteiten.

Pergola ZIP

Een pergola ZIP zonwering is een extra windvaste pergola, waarbij het doek in de zijgeleiding geleidt word met een rits, hierdoor is deze pergola zonwering zeer winvast en stabiel.

Pergola extra

Pergola extra zijn bijzondere uitvoeringen in vorm, afwerking en kwaliteit. Zon-Comfort biedt een aantal zeer stabiele, bijzondere terrasoverkappingen met doek.

Pergola accesoires

Maak uw pergola zonwering nog effectiever, nog meer comfort. Terrasverwarming, terrasverlichting en glazen of doekafsluitingen waarmee u van uw terras een genietplek maakt.

Referentie Little V den Haag

Little V in Den Haag heeft een textiel dak terrasoverkapping. In het ontwerp is rekening gehouden met een speciale op maat gemaakte staalconstructie waarin de ZIP pergola zonwering is opgenomen.

  • speciale staalconstructie
  • krinner fundatie
  • waterdicht doek
  • terrasverwarming
  • LED verlichting
  • IO besturingtechniek

Zonwering onder bestaande pergola

Indien er een bestaand pergola aanwezig is, kunnen daar diverse zonwering systemen op of aan gemonteerd worden. Deze systemen varieren van een vouwdoek tot een strak gespannen ZIP serre zonwering. Zon-Comfort biedt een scala aan mogelijkheden voor bestaande pergola’s

Pergola vouwdoek onder een pergola