Park Hoog Oostduin Den Haag

Park Hoog Oostduin, lichtwering, daglicht regulering in Den Haag

Prachtig wonen in het park

De locatie van het voormalige shell kantoor in de wijk Benoordenhout, staat borg voor een prachtige woonlocatie in de hofstad Den Haag. De lommerrijke lanen, veel groen maken het wonen in Park Hoog Oostduin zeer gewild.

Park Hoog Oostduin den Haag, zonwering, gordijnen, lichtwering
Park Hoog Oostduin, luxe wonen, daglicht toetreding, regeling van uitzicht

Aandacht voor daglicht en uitzicht

De hoge ramen van Park Hoog Oostduin, verdienen wat meer aandacht. Is het een Oostgevel of Westgevel dan komt de zon ver naar binnen. Hoeveel warmte komt er door het glas naar binnen, is er sprake van verblinding. Voor elk raam is er de juiste stof, verwerkt in naar keuze een vouwgordijn, rolgordijn of paneelgordijn.

Design zonwering

Zonwering is in eerste instantie bedoelt als functioneel product, warmte wering en daglicht regulering. Bijzondere stoffen die extra warmte reflecteren en stoffen die het daglicht optimaal doorlaten of geheel blokkeren. Een combinatie van de eigenschappen in 1 systeem behoort ook tot de mogelijkheden. Naast functionaliteit kan design ook een element zijn dat de keuze beïnvloed.

bekijk design zonwering

Luxe design rolgordijnen, Den Haag

Hoogwaardige stoffen

Naast trendy, kleurrijke stoffen voor rolgordijnen, heeft Zon-Comfort een uitgebreide collectie hoogwaardige projectstoffen voor warmtewering, daglichtregulering en licht blindering.