Parasols

Welke parasol past het beste?

Zon-Comfort heeft een grote collectie parasols voor horeca bedrijven en woonhuizen. Voor elke situatie is er een parasol beschikbaar. Wilt u gemakkelijk een keuze maken, dan kunt u opgeven of u een vierkante, ronde, ovale of speciaal model zoekt. We sturen u dan omgaande een opgave van alle mogelijke parasols en eventuele aanbiedingen.

Parasols zonwering den Haag
Parasol den Haag, vierkant, rond, ovaal, bijzondere vormen

Horeca parasols

Een horeca parasol moet de ondernemer vrijheid geven, gemakkelijk te bedienen en de keuze van de kwaliteit wordt afgestemd op de levensduur, verlichting, verwarming, reclame, onderhoud en service spelen hierin een belangrijke rol. Een rol die graag en goed wordt ingevuld door Zon-Comfort uit den Haag.

Parasols Den Haag

Grotere parasols:

Het programma horeca parasols is zeer uitgebreid, naast ons programma populaire terras afmetingen van 300 x 300, 400 x 400 en 500 x 500 is er een grote keuze uit bijzondere modellen en afmetingen. Naast de levering van de parasols is de plaatsing belangrijk. Met een grondanker of een krinner fundatie heeft u een mooi terras zonder obstakels in de vorm van een parasol voet.

XXL parasols van rond 700 cm of groter zijn ook verkrijgbaar, net zoals een parasol met een bijzondere vorm.

400 x 400 Horeca parasols zijn verkrijgbaar vanaf €. 1.199,-

parasol met verlichting, De Haag, Delft, Rijswijk, Voorburg, Leiden, Rotterdam, Vlaardingen

Verlichting in horeca parasol

De sfeer op het terras komt nog meer naar voren met goede verlichting in de parasols. Zon-Comfort biedt een aantal mooie opties om verlichting in de horeca parasol te verwerken. Naast de verlichting, wordt als u dat wenst ook de voeding en de schakeling voor deze verlichting verzorgd door Zon-Comfort,

  • Verlichting in de baleinen.
  • indien gewenst worden voedingen geadviseerd en aangelegd