Markies met reclame

The Garage 39 in Rotterdam

Een stijlvolle markies

Een stijlvolle markies, dat is wat Joost Mulleman graag op de gevel van zijn barbiershop in het centrum van Rotterdam graag wilde hebben. De shop strategisch gelegen tussen het oude Noorden en de Meent is van binnen erg mooi gebouwd. De opvallende motor in de etalage maakt het bijzondere interieur compleet. Aan de buitenzijde van het pand moet het ook zichtbaar zijn dat we hier zitten.

Markies aluminium frame met reclame, op maat gemaakt in Rotterdam

Joost Mulleman en zijn lifestyle

A man with a mission is Joost Mulleman zeker, als 14 jarige begon hij met het knippen van familie en vrienden en in 2017, werd Joost “barber of the year”. The Garage 39 is een goed voorbeeld van de style van Joost. Bezoek de unieke sfeer en geniet van de relaxte sfeer.

zonwering, rotterdam, imago, markies, reclame
markies met reclame Rotterdam, Den Haag, Delft, Rijswijk

Markiezen & reclame

Markiezen van Zon-Comfort zijn leverbaar in verschillende materialen en vormen, zo kunt u kiezen een houten of een aluminium frame en gewoon model of een pet markies, een klap markies en een baldakijn markies. Alle markiezen kunnen worden voorzien van teksten en logo’s.

markiezen, reclame ontwerp op markies, Den Haag, Rotterdam

Reclame ontwerp

Zon-Comfort zorgt voor het ontwerp van reclame op markiezen, met onze gespecialiseerde software ontwerpen en presenteren we vooraf hoe de reclame er op de markies uit komt te zien. Op deze manier is vooraf de verhouding van het logo of de reclame teksten goed in perspectief te plaatsen.