Knikarm zonwering

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Knikarm terras zonwering

Nog steeds een van de beste oplossingen om de zon uit huis te houden en schaduw te creëren op uw terras. Zon-Comfort biedt u een uitgebreide collectie met luxe knikarm zonweringen in elke prijsklasse. Laat u op de juiste wijze informeren door een vakspecialist. Knikarm zonneschermen zijn verkrijgbaar in vele vormen, merken en uitvoeringen, ruime 200 soorten met verschillende kwaliteiten. Onze specialisten zoeken de juiste knikarm passend bij uw situatie, de bouwkundige eisen, de mogelijke opties voor uw domotica en afgestemd op de nieuwste regelgeving.

De kwaliteit van knikarm zonneschermen wordt vooral bepaald door de soort, 2 buis, 3 buis, cassette. Natuurlijk ook door het merk.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Type knikarm zonwering

Er zijn verschillende technische uitvoeringen van knikarm zonneschermen. 2-buis, 3 buis en cassette model zijn de meest voorkomende vormen. Omdat een knikarm zonnescherm een grotere uitval krijgt dan de 200 en 250 cm van de afgelopen jaren, is het zeer belangrijk om de berekening te doen, welke krachten er op het scherm komen en hoe dat naar de muur wordt overgebracht. De nieuwste generaties knikarm terras zonweringen kunnen een uitval van 300, 350, 400 en zelfs grotere uitval makkelijk aan. Dat in combinatie met de effecten van klimaatverandering, meer hevige wind en neerslag, stelt hogere eisen aan zonwering.

Kwaliteit en merk, ook in knikarm terras zonneschermen belangrijk!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Merken in knikarm zonwering

Bekende en onbekende merken in zonwering, wat is belangrijk om op te letten? Merken als Stobag, Harol, Renson, Gibus, Warema en Weinor staan bekend om de hoge kwaliteit, mooie design en betrouwbare kwaliteit. Een hoogwaardige kwaliteit gaat gemakkelijk 30 jaar mee. Waarom is zo’n kwaliteit belangrijk? De afwerking, de kwaliteit van het doek, motor en aluminium is berekend op hogere belasting en lange levensduur.

Naast een uitgebreide collectie topmerken heeft Zon-Comfort uit den Haag, ook een aantal met zorg geselecteerde nieuwe merken, uitvoeringen, zodat u naast de hoogwaardige, wat duurdere collectie ook mooie aanbiedingen kunt vinden.

 

 

Zonwering doek

Een belangrijk onderdeel van een knikarm terras zonnescherm is het doek. Afhankelijk van het merk en type knikarm zonnescherm heeft u standaard een aantal keuzen van merk en type zonweringdoek. Zon-Comfort heeft veel ervaring met de diverse soorten doek in de verschillende merken en soorten knikarmschermen. Onze specialisten adviseren, demonstreren u graag meer over de doeken.

Op deze website vertellen we u meer over zonweringdoek, merken, kwaliteiten en confectie methoden. Deze informatie wordt regelmatig aangepast en dient om u de belangrijke aspecten over zonwering doek te vertellen. Wij adviseren altijd goed te overleggen met de adviseur, want het verschil zit hem in de details.

 

Lees meer over doek

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]