Interieur advies

Samen voor het beste resultaat

Zon-Comfort is partner van binnenhuis architecten en heeft een jarenlange samenwerking opgebouwd met vaste partners. Voor interieur advies kunt u terecht bij onze specialisten, waarmee hotels, kantoren, woonhuizen, zorgcentra en musea zijn ingericht.

Interieur advies in 3D

Heeft u behoefte om vooraf de indeling van uw nieuwe kantoor of woning te bekijken? Zon-Comfort maakt 3D presentaties, moodboards en werktekeningen van uw gehele interieur.

Kleur & materiaal advies

Welk materiaal en welke kleuren komen het best tot zijn recht bij uw interieur, hoe wordt de gehele sfeer? Wij werken samen met interieur stylisten en architecten die allen werken met een eigen signatuur. Laat u ook eens verrassen.

Interieur kleuradvies, den Haag
Interieur advies, architect den Haag

Fletcher Hotel

Het Fletcher hotel Willibrordhaege is een klooster hotel waar Bras interieur het gehele interieur heeft ontworpen. Barend Bras heeft in het hotel gekozen voor aluminium jaloezieën geleverd en gemonteerd door Zon-Comfort. Het hotel heeft een duidelijke signatuur meegekregen van Bras interieur.

Fletcher Hotel, met aluminium jaloezieën van Zon-Comfort, den Haag zonwering.
aluminium jaloezieen, Fletcher hotel, Zon-Comfort, den Haag zonwering

Restaurant Little V den Haag

In samenwerking met Masa architecten heeft Zon-Comfort, het advies en ontwerp gemaakt voor een terrasoverkapping voor Little V in den Haag.