Hotel Willibrordhaege referentie

Zonwering horizontale jaloezie hotel Willibrordhaege Deurne

Jaloezieën voor Hotel Willibrordhaege

Het nieuwe kloosterhotel Willibrordhaege is voorzien van zwarte 70 mm horizontale jaloezieën. De sfeer van het hotel is warm, industrieel, waarbij de bestaande accenten van het klooster zijn behouden. Prachtig design van Bras Interieur.

Horeca terrassen den Haag, Fletcher Hotel Deurne
Horizontale jaloezie 70 mm aluminium Fletcher, Zon-Comfort den haag
raamdecoratie, zonwering den Haag, Zon-Comfort
Raamdecoratie voor Hotel, zonwering den haag, Zon-Comfort

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels heeft het kloosterhotel Willibrordhaege in het begin van 2017 geheel gerenoveerd.Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe heeft op 2 juni 2017 haar deuren geopend. Het nieuwe 4-sterren hotel is gelegen op een 15 hectare groot park in het schitterende landschap van het Noord-Brabantse Deurne. Oorspronkelijk was het hotel een klooster, maar na een grondige verbouwing is het omgetoverd tot een modern en luxe hotel. Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe is de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door Deurne en natuurgebied de Peel. Ook liefhebbers van cultuur en van winkelen zijn hier aan het juiste adres, want de stad Eindhoven ligt op een steenworp afstand.

Bras interieur

Brarend Bras is de creative drijfveer achter Bras interieur uit Rotterdam. Barend heeft een geheel eigen stijl welke hij weet toe te passen in luxe woonhuizen over geheel europa, hotels, bedrijfsgebouwen. Lees meer over Bras interieur.