Hotel Maassluis

Gordijnen, vouwgordijn, rolgordijn, raamdecoratie in Hotel Maassluis door Zon-Comfort.

Gordijnen voor onze kamers

Hotel Maassluis is een uniek Hotel gelegen aan de haven van Maassluis. Het voormalige pand van Sonofi is in 2018 geheel gerenoveerd en omgetoverd tot een luxe hotel. Floris van Vliet is een jonge hotel manager die de klappen van de zweep heeft geleerd binnen de familie.

In het Hotel moesten de kamers voorzien worden van gordijnen, waarbij Zon-Comfort heeft geadviseerd en uit de unieke Style by collectie vouwgordijnen, gordijnen en vitrage gordijnen heeft geleverd. Naast de gordijnen zijn ook rolgordijnen en dakraamgordijnen geleverd.

Voor elk type raam een oplossing, met de eigen huiscollectie heeft Zon-Comfort een duidelijke troef in handen. Snelle levertijden, flexibel en scherpe prijzen, voor rolgordijnen, vouwgordijnen en overgordijnen.

Vouwgordijnen voor Hotel Maassluis, door Zon-Comfort uit den Haag
Binnenzonwering, raamdecoratie, gordijnen van Style by in Hotel Maassluis.
raamdecoratie gordijnen, Hotel Maassluis, rolgordijnen, vouwgordijnen

Gordijn keuze voor Hotels

De gordijnen collectie van Zon-Comfort is zeer geschikt voor Hotels. De stoffen zijn met zorg geselecteerd, kunnen geheel op kleur geweven worden, bedrukt met een print naar keuze. Vlamvertragend, verduisterend, transparant en zonwerend naar wens.

Zon-Comfort levert naast gewone gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, plisse gordijnen, vitrage gordijnen, duette gordijnen, rolgordijnen en speciale toepassingen van gordijnen.

Gordijnen uit eigen fabriek, snelle leveringen, eigen confectie den Haag

Toegepaste diensten & producten

Bij Hotel Maassluis, heeft Zon-Comfort vooral kleurstalen op maat geleverd, met advies over de stoffen. Begroting en offerte gemaakt en na opdracht alles ingemeten, in eigen atelier de stoffen laten confectioneren tot vouwgordijnen, de rolgordijnen, dakraamrolgordijnen en vitrage gordijnen geproduceerd, gemonteerd. Service wordt verleend naar wens van Hotel Maassluis.

rolgordijn met linnen structuur voor Hotel Maassluis, privacy overdag met daglicht binnen
Vouwgordijn Hotel maassluis in Maassluis, op maat gemaakt, snelle levering en complete service
Uit den Haag, rolgordijnen voor dakramen, op maat gemaakt, snelle leveringen

Basis rolgordijn

Een basis rolgordijn is de meest simpele vorm van een rolgordijn. Zon-Comfort biedt gerennomeerde merken en een eigen collectie maatwerk basis rolgordijnen.

Vouwgordijn

Vouwgordijnen op maat gemaakt, met luxe stoffen van elk bekend merk en een eigen huisstijl collectie uit ons eigen atelier, snel, vakkundig en prachtige stoffen.

Dakraam oplossingen

Een dakraam kan op veel verschillende manieren voorzien worden van gordijnen, zonwerende producten, zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde.