Horizontale jaloezie

Jaloezieën in vele vormen

Zon-Comfort biedt een zeer uitgebreide collectie met horizontale jaloezieën voor binnen. In verschillende lamelbreedten zoals bijvoorbeeld 16, 25, 35, 50, 70 en 100 mm, verschillende materialen, zoals aluminium, hout, kunststof en leder. Alle jaloezieën worden vooraf ingemeten en perfect op maat gemaakt. Naast de horizontale jaloezieën uit eigen fabriek, levert Zon-Comfort ook Bandalux, WAREMA, ABZ raamdecoratie, Erfal en Multisol horizontale jaloezieën.

Snel levering:

Soms is het handig als de jaloezieën snel geleverd worden. Speciaal uit eigen fabriek kunnen we op maat gemaakte jaloezieën leveren binnen enkele dagen.

Perfect fit:

Speciaal voor kunststof kozijnen is de perfect fit collectie bedacht, handig om de jaloezieën te monteren op kunststof kozijnen zonder te moeten boren in de kozijnen.

Horizontale jaloezie, binnenzonwering den Haag, ledien, voorburg, Rijswijk, Delft, Westland
Binnenzonwering, horizontale jaloezie den Haag, lederen jaloezie verkrijgbaar in den Haag, Leiden, Rijswijk, Voorburg, Delft

Aluminium jaloezieën

Horizontale jaloezieën, ook wel blinds genoemd zijn in het aluminium verkrijgbaar. De zeer uitgebreide collectie met 16, 25, 35, 50, 70 en 100 mm lamellen wordt ingemeten en gemonteerd, door onze eigen vakkundige monteurs.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieen zijn echte sfeermakers. Bij Zon-Comfort kunt u kiezen uit o.a. 25, 35, 50 en 63 mm lamellen van verschillende houtsoorten. Alle jaloezieën worden op maat gemaakt. Het inmeten en monteren geschiedt door onze eigen ervaren monteurs.

Exclusieve blinds

De collectie van lederen jaloezieën is uniek en wordt geheel naar wens gemaakt. U heeft keuze uit verschillende leer soorten, kleuren en afwerkingen. Op zoek naar een exclusieve uitstraling? Dan zijn de lederen jaloezieën van Zon-Comfort een uitkomst.

Bijzondere vormen

Als u een raam heeft met bijzondere vormen, zoals een schuin raam of een hoek uit de jaloezie, dan bent u bij Zon-Comfort bij het juiste adres. Vele vormen zijn leverbaar in horizontale jaloezieën. Naast de bijzondere vormen zijn ook oplossingen beschikbaar voor dakramen en kunststof ramen.

bijzondere vorm jaloezie op maat gemaakt, driehoek, rond, den Haag, Rijswijk, Leiden, Delft, Ypenburg, Voorburg, Westland

Meet & montage service

Een horizontale jaloezie hangt mooier als deze op de juiste manier is gemeten en wordt gemonteerd. De specialisten van Zon-Comfort hebben veel ervaring in woonhuizen, maar ook ik grotere projecten met binnenzonwering. Het monteren gebeurt volgens de juiste richtlijnen van de fabrikant en eventueel onderhoud, service en reiniging wordt ook door Zon-Comfort verzorgt.

Referenties van Team Zon-Comfort met horizontale jaloezieën.

Fletcher hotels, horizontale jaloezieën, binnenzonwering op maat gemaakt
Horizonale jaloezieen Rotterdam, door Zon-Comfort uit Den Haag
Horizontale jaloezieën door Zon-Comfort uit den Haag

Fletcher Hotel

Arnemuiden

Horizontale 50 mm jaloezieën in aluminium. Advies, levering en montage.

Kantoor LH-makelaars

Rotterdam

Centrum Rotterdam, kantoor voorzien van 70 mm jaloezieën. Leveren en monteren.

Fletcher Hotels

Deurne

Horizontale aluminium 50 mm en 70 mm jaloezieën. Leveren, montage en service.