Fletcher Hotel Arnemuiden

Binnenzonwering voor Fletcher Hotels, door Zon-Comfort uit den Haag

Horizontale jaloezieën voor Fletcher Hotel Arnemuiden.

Fletcher Hotels heeft in haar Hotels gekozen voor sfeervolle restaurants. In de restaurants worden horizontale jaloezieën gecombineerd met luxe materialen. Staal, leder en hout. De Oost-, Zuid- en Westgevel in het restaurant alsmede de presentatie, vergaderzalen zijn voorzien van horizontale jaloezieën.

Den Haag, binnenzonering uit den Haag, Zon-Comfort
Binnenzonwering voor Hotels, Zon-Comfort uit den Haag, jaloezieën en gordijnen op maat
Binnenzonwering den Haag
Den Haag, zonwering, gordijnen, binnenzonwering, jaloezieën, gordijnen op maat

Fletcher Hotels – Zeeland

Hotel het Veerse Meer van de Fletcher Hotel groep is direct gelegen aan het Veerse Meer in Zeeland. Het hotel is een nieuwbouw hotel van Fletcher, kenmerkend zijn de grote witte afgeronde gevel elementen en het vele glas. In de vergader zalen is gekozen voor horizontale jaloezieën, omdat daarmee gemakkelijk het daglicht kan worden gedoseerd.

Hospitality service

Zon-Comfort, partner van Style-by-Global, heeft een uniek concept voor Hotels. In het voorjaar van 2019 heeft Zon-Comfort een innovatie prijs gewonnen in Spanje. Het concept biedt een duidelijke kosten opbouw voor hotel kamers. Naast dit innovatieve concept, biedt Zon-Comfort oplossingen voor presentatie en vergaderruimten, zoals verduisteringen, gordijnen en daglicht regulerende producten. Verder biedt Zon-Comfort complete oplossingen voor terrassen.