Exterieur advies

Heerlijk genieten buiten

Is het klimaat aan het veranderen, wordt het natter en warmer? Een ding is zeker we vinden het prettig om buiten te genieten. Met zon of regen het is altijd mogelijk om een heerlijk buitenverblijf op te nemen of een professioneel horeca terras te realiseren met de juiste aanpak. Aandacht maakt uw woon- en werkomgeving mooier.

Terrasontwerp, exterieur advies met 3D tekeningen voor consumenten en voor horeca
Exterieur advies, ontwerp, dakterras, den Haag, Zon-Comfort, bescherming tegen zon en regen
Terrasoverkapping, dakterras, tuinontwerp, den Haag

In samenwerking met tuinarchitecten

Hoe moeten we onze tuin inrichten? Wat kunnen we met ons dakterras? En hoe helen we het beste rendement uit ons horecaterras? Vragen waarbij een gedegen advies, met steekhoudende argumenten gebaseerd op een brede ervaring zeer welkom zijn. Team Zon-Comfort specialisten werken samen met ervaren specialisten op hun vakgebied. Architecten, binnenhuis architecten, stylisten, woning-, project- en kantoorinrichters. Mensen met passie van exterieur oplossingen, dat zie je direct.

Werkwijze terrasadvies:

Bij het kennismaking gesprek luisteren we naar uw wensen en proberen direct achter de achterliggende wensen te komen om zo samen met u en onze partners een goed beeld te krijgen van wensen in relatie tot mogelijkheden. Na de eerste schetsen met een begroting, maken we een 3D presentatie, waarbij het terras, de overkappingen, verlichting, parasols, verwarming, terrasmeubilair, windschermen, glaswanden en alle andere relevante elementen worden opgenomen. Tevens wordt gekeken naar bouwkundige mogelijkheden en indien noodzakelijk de vergunningen.