De tuinen van Wils – Den Haag

De tuinen van Wils zonwering, terrasoverkappingen, raamdecoratie en gordijnen

Tuinen van Wils – Statig wonen

Een prachtig nieuwbouwplan dat zijn inspiratie vindt in de Haagse architectuur van Jan Wils. De opzet is bijzonder ruim en de groene Schenk loopt langs het nieuwe woongebied. Een groot deel van de woningen kijkt hier zelfs direct op uit. Hier leeft u volledig ontspannen met alles wat Den Haag te bieden heeft binnen handbereik.

Zon-Comfort biedt oplossingen op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, horren en raamdecoratie en is door enkele bewoners gevraagd om mee te denken over luxe, hoogwaardige oplossingen.

Buitenzonwering

Met de merken Heroal, Griesser en Warema heeft Zon-Comfort hoogwaardige producten in huis, welke geheel afgestemd worden op de kwaliteit van de woningen. Met de juiste kleuren, sterkten en levensduur, uiteraard altijd in trendy bijpassende kleuren. Een buitenjaloezie, een ZIP screen, markiezen of uitvalzonwering is gemakkelijk mee te ontwerpen in het geheel van de woning.

Buitenjaloezie als oplossing voor buitenzonwering, of ZIP screens in de tuinen van Wils

Pergola zonwering – terrasoverkapping

Een dakterras is een heerlijke plaats om na te genieten van een mooie dag. Het Hollandse klimaat en een pergola zonwering gaan goed samen. Een pergola zonwering heeft als grote voordeel dat deze zeer stabiel bij met wind en ook nog regen kunnen hebben. Voor wat meer wind belaste plekken waar we beschermd willen zijn tegen regen, wind en zon…

Zonwering, rolluiken, horren, terrasoverkappingen van TOP merken, goed advies, prima montage met eigen vakmensen