Buitenzonwering

Zonwering producten voor buiten

Zon-Comfort biedt een uitgebreide collectie zonwering voor buiten, zoals markiezen, zonneschermen en screens. Bekijk de vele mogelijkheden op de website.

Knikarm zonneschermen in den Haag
Uitval zonneschermen

Knikarm terras zonnescherm

Een zonnescherm of knikarm zonwering zorgt voor schaduw in huis en op het terras. Bij Zon-Comfort heeft u keuze uit verschillende modellen in veel verschillende afwerkingen. Voor zeer kleine afmetingen tot extreem grote afmetingen.

Uitval zonnescherm

Een uitval zonnescherm is geschikt voor vele situaties, vaak toegepast als de ruimte onder het scherm niet benut wordt. Zicht naar buiten en sfeer binnen, terwijl de zon de ruimte niet opwarmt. Zon-Comfort biedt u vele keuzen in uitvalzonweringen.

Markies, Markiezen, den Haag, zonwering

Markiezen

Elegant, klassiek, modern en statig, markiezen zijn een sierraad voor uw woning. Een groot voordeel van markiezen is dat de zon niet aan zijkanten naar binnen schijnt. Zon-Comfort heeft houten en aluminium markiezen.

Buitenjaloezie

Professionele zonwering, uitstekende warmtewering, daglichtregeling, privacy en met koudere dagen isolatie. Een buitenjaloezie is bij Zon-Comfort in vele vormen en soorten verkrijgbaar.

Textiele overkapping den Haag, terrasoverkapping
Terrasoverkapping lamellendak den Haag

Textiele overkapping, pergola’s

Een textiele overkapping is zeer geschikt voor grotere oppervlakten en heeft een hoge stabiliteit. Een overkapping is niet alleen warmtewering, het is een vergroting van uw leef- of werkruimte.

Lamellendak, terrasoverkapping

De combinatie van design, techniek komt samen in een overkapping met kantelbare en wegschuifbare lamellen. Zon-Comfort, biedt u meedere soorten lamellen en uitvoeringen.

rolluik, buitenzonwering en beveiliging. Bescherm uw huis met rolluiken.
Zipscreen, screen, Ritssdreen, buitenzonwering den Haag

Rolluik, beveiliging

Een rolluik is meer dan zonwering. Bescherming tegen warmte van de zon, isolatie tegen kou, inbraakvertraging, privacy en besparing op uw energiekosten. Zon-Comfort heeft veel keuze in rolluiken.

Screen, vlakhangende zonwering

Screen zonwering is zeer geschikt voor woonhuizen en kantoren. Het transparante doek in verschillende transparatie is ook in een zeer windvaste uitvoering, type ZIP verkrijgbaar bij Zon-Comfort.

Zonnezeil den Haag, terrasoverkapping, zonwering in den Haag
Serre zonwering, zonwering voor een serre of lichtstraat.

Zonnezeilen

Speels design en functionaliteit ontmoeten elkaar in zonnezeilen. Zon-Comfort, gebruikt 3D design software om uw ontwerp geheel op maat te maken. Zonnezeilen zijn er in oprolbare en vaste systemen.

Serre zonwering

Comfort en behaaglijketemperaturen in uw serre of onder uw lichtstraat? Serre zonwering is beschikbaar aan de binnenzijde of de buitenzijde van het glas

Zijdelingse zonwering, zijzonnescherm, windscherm , den Haag
Projectzonwereing, zakelijke buitenzonwering in den Haag

Zijzonwering, windscherm

Bescherming tegen zon, wind en regen aan de zijkant van uw balkon of terras. De oprolbare zijschermen functioneren ook als windscherm.

Projectzonwering, zakelijke markt

Professionele zonwering, waarbij warmtelast, G-waarde en intelligente besturing elementen zijn die bij het ontwerp opgenomen worden. Projectzonwering van Zon-Comfort verbeterd het leef- en werkklimaat.

Buitenzonwering inspiratie van Zon-Comfort

Voorbeelden van realisaties met buitenzonwering. Voorbeelden met uitvalzonwering, screens, pergolazonwering, serre zonwering, markiezen, knikarmzonwering, buitenjaloezieen, zonnezeilen en lamellendaken, in den Haag, de regio den Haag, Zuid – Holland, Nederland en ver daarbuiten.