Blog

B L O G 

Gemak, Comfort, Koelte, Sfeer zo maar wat effecten van de zonwering producten van Zon-Comfort uit Den Haag. Laat u inspireren in onze blog. 

Comfort & Veiligheid 

Meer comfort, veiligheid met de slimme besturingen van Somfy. Zon-Comfort uit Den Haag, levert alle Somfy producten, .

Somfy Comfort 

Krijg controle over je huis met de slimme besturing van Somfy IO of Somfy RTS . Ook bedienbaar met luxe App.

Somfy veiligheid 

Zon-Comfort levert rolluiken met slimme besturing van Somfy, gecombineerd met beveiiging van Somfy. 

Windvaste Buitenzonwering voor Brasserie Mauritshuis 

Windvaste screens en luxe besturing, buitenzonwering Brasserie Mauritshuis in Den Haag. 

Groen gele rolgordijnen

Midden in het Zuiderpark in Den Haag, ligt het trainingscomplex voor de talenten van ADO Den Haag. Het complex is prachtig geworden. Zon-Comfort leverde en monteerde in samenwerking van ABZ raamdecoratie geel groene rolgordijnen

Rolgordijnen op maat 

De rolgordijnen bij ADO zijn op maat gemaakt en de kleuren afgestemd op de kleuren van ADO. Rolgordijnen zijn in alle maten, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar bij Zon-Comfort. 

VOLG ONS OP SOCIAL:

Houten jaloezieen grootse keuze 

Houten jaloezieën zijn trendy en geven een mooie sfeer binnen. Zon-Comfort levert een zeer ruime keuze aan houten jaloezieën in 35, 50 en 70 mm lamellen. 

OUR WORK

Terrasoverkapping Rabbijn Maarsenplein 

Liitle V is een begrip in Den Haag. De laatste maanden is er hard gewerkt om de beleving bij Little V nog beter te maken. Nieuwe bar, nieuwe banken en een compleet niet terras. Uiteraard met de echte Little V sfeer. Zon-Comfort uit Den Haag, leverde de speciale terrasoverkapping. Met mooi weer heerlijk genieten op het terras en vooral ook met regen en wind. Heerlijk beschermt genieten in de sfeer van Vietnam.

Terras Little V Den Haag 

Het terras is ruim 20 meter breed en biedt bescherming tegen regen, zon en wind. Heerlijk met die verwarmingen tussen het vele groen. 

Terrasoverkapping 

Terrasverwarming 

Glaswanden