ADO den Haag

ADO den Haag, den Haag zonwering, rolgordijnen in geel en groen op maat gemaakt

Het trainingscomplex voor de jeugd van ADO den Haag is gelegen in het Zuiderpark. Naast het 14 juni 2017 geopende sportcampus, liggen de prachtige velden waarop de talenten van ADO trainen. Eerder werden de bestuurskamers en kleedkamers al opgeleverd, maar was de kantine nog niet geheel gereed. Met de komst van de door ABZ raamdecoratie uit Den Haag geleverde rolgordijnen heeft Zon-Comfort de laatste hand gelegd met het ophangen van de rolgordijnen. Uiteraard in de kleuren van ADO.

ADO den Haag, rolgordijn, zonwering op maat gemaakt in den Haag
Rolgordijn, den Haag, ADO den Haag
Horizontale jaloezie 50 mm den Haag, ADO den Haag, zonwering
Den Haag, ADO Den Haag rolgordijnen op maat, door Zon-Comfort BV Den Haag

Toegepaste producten

Bij het sportcomplex voor de jeugd van ADO den Haag zijn binnenzonweringen toegepast van het merk ABZ raamdecoratie. Deze producent van binnenzonwering is al vele jaren gevestigd in de Tak van Poortvlietstraat in den Haag. In de kantine zijn basis rolgordijnen toegepast en in de kantoren, kleedruimten en directieruimten van het complex in het Zuiderpark te Den Haag, zijn 50 mm horizontale jaloezieën toegepast.

  • basis rolgordijnen
  • 50 mm aluminium jaloezieën

Rollerblinds

Advising, delivering and assembling roller blinds. Custum made in many colors and designs. Box roller blinds and open systems. Specialized in larger dimensions roller blinds. Call for more information, we speak English.

more information