Snelle levering Scheveningen

Snelle levering Scheveningen

Snel geleverd binnen 4 dagen

De winkel waar ik mijn jaloezieën had besteld, gaf aan dat de levering langer dan 4 weken ging duren, vanwege de vakantie sluitingen. Omdat onze studio verhuurd was kwam me dat zeer slecht uit. Op de website van Zon-Comfort zag ik dat er een “snel-lever programma was”. In de avond belde ik voor meer informatie en in plaats van een antwoord apparaat kreeg ik direct iemand aan de lijn.

Ik wilde 25 mm jaloezieën hebben, waarvan 1 met zijgeleiding en de andere twee zonder zijgeleiding. De jaloezieën moesten in een witte kleur zijn. Direct kreeg ik te horen dat ik de volgende dag gebeld zou worden of het zou lukken. En ja de volgende ochtend ontving ik een telefoontje. Als u nu besteld dan worden de jaloezieën op vrijdag a.s. geleverd. Op maat gemaakt, in de kleur die ik wilde en dat in 3 dagen.

Montage

Ik vond het handig als de jaloezieën ook gemonteerd konden worden. Geen enkel probleem, ook op vrijdag. Er werd me verteld dat het altijd snel kan, maar dat dit een uitzondering was. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee. Super service van Zon-Comfort.

(mvr. Pelkman – den Haag)

About the Author

admin administrator

Comments Are Closed!!!