Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Professionele buitenzonwering verhoogt comfort

Ultime buitenzonwering om warmte te weren, privacy en daglicht te regelen en het raam te isoleren bij kou. Buitenjaloezieen verhogen het comfort in uw woon- of werkomgeving. Zon-Comfort beschikt over een zeer uitgebreide collectie en veel vakkennis op gebied van deze ultime buiten zonwering systemen.

Hoe werken buitenjaloezieën

Buitenjaloezieen, worden voornamelijk aan de buitenzijde voor het glas toegepast. De lamellen zijn van aluminium en kunnen in meerdere kleuren, lamelvorm en lamelbreedte geleverd worden. Bij geheel metaal jaloezieën zijn de lamellen geklikt op speciale klemmen in de geleiders, in alle overige jaloezieën zijn de lamellen opgehangen in ladderkoorden of onderling aan elkaar verbonden. De lamellen hangen onder een bak, waarin de bediening zit. De bediening kan met de hand of met een motor.

Door het draaien van de as in de bak, tuimelen de lamellen open of dicht. Door het tuimelen, kan het zonlicht geblokkeerd worden en toch het zicht naar buiten behouden worden. Sommige lamellen zijn zo gevormd dat ze in gesloten stand geheel in elkaar sluiten en daarmee een extra bescherming geven voor privacy en tegen inbraak. Indien een buitenjaloezie ingebouwd wordt in de gevel, is de zonwering ook isolerend in gesloten toestand. Buitenjaloezieen werken besparend op uw energiekosten en verhogen het comfort in uw woning of kantoor.

About the Author

admin administrator

Comments Are Closed!!!